Over RIFF

Een sympathieke, leergierige en ambitieuze club internet-enthousiastelingen. Dat is RIFF.

Over RIFF

Slimme online marketing oplossingen die werken

RIFF, voorheen bekend onder de naam Tribal, is een sympathieke, leergierige en ambitieuze club online professionals. Bij ons staan de deuren altijd open voor zowel klanten als potentiële klanten. Deze openheid is doorgetrokken in het gebouw. De openheid van de organisatie in combinatie met het enthousiasme van hoogwaardig talent laat de omgeving sprankelen. In deze omgeving werken dagelijks 70 specialisten op het gebied van search, online advertising, content, conversie optimalisatie, e-mail en social media aan het succes van onze klanten.

Maatwerk oplossing voor de complete customer journey

In 2017 heeft Tribal de handen ineen geslagen met Jaagers en The Webcare Company en was de geboorte van RIFF een feit. Een slimme en enthousiaste club die bedrijven met grenzeloze ambities ontzorgt en maatwerk oplossingen biedt voor de totale online klantreis. Dit doen we met meer dan 170 specialisten op het gebied van e-commerce, lead generatie, customer engagement en het bouwen van webshops.

Zo bieden we een compleet pakket van bouwen en onderhouden van websites en webshops tot boosten en engagement management. Een professionele aanpak waarmee we slim inspelen op elke fase van de customer journey en jouw organisatie het verschil maakt.