Goede doelen - MVO

Goede doelen – MVO

Bij Tribal Internet Marketing vinden we het, naast jou als klant op een goede manier te helpen met internet marketing, ook belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier bezig te zijn. Naast ons prachtige duurzame interieur en de duurzame verwerking van ons kantoorpapier tot hygiënepapier, steunen we ook een aantal goede doelen door ze te helpen met datgene waar wij goed in zijn: internet marketing. Welke bedrijven en goede doelen dat zijn, lees je hieronder.

Tribe Productions BVlogo Tribe

Waar staat Tribe Productions BV voor?

Tribe vindt het belangrijk om verder te kijken dan onze neus lang is. Door van de gebaande paden af te gaan, kun je namelijk het verschil maken. Een combinatie van creativiteit en lef ook qua werkwijze en materiaalkeuze. Dit heeft geleid tot prachtige interieurs, meubels en werkstukken.

Waarom heeft Tribal voor Tribe gekozen?

De visie van Tribe sluit naadloos aan bij de visie van Tribal, namelijk een creatieve en inspirerende werkomgeving. Alle meubels die je bij Tribal binnen ziet, zijn gemaakt van sloophout en restmaterialen.

www.tribe.nl


logo sbbvk Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker

Waar staat Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker voor?

De Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker (SBBvK) wil het  patiëntenplatform zijn dat toegang geeft tot de beste zorg op het gebied van beeldgestuurde behandelingen van kanker : ‘Opereren zonder snijden’. SBBvK wil deze relatief nieuwe manier van behandelen van kankerpatiënten onder de aandacht brengen en stimuleren in Nederland.

Waarom hebben we bij Tribal gekozen voor deze stichting?

Wij vinden dat de “Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker” een uitstekend initiatief is om kankerpatiënten te informeren over innovatieve behandelingsmethoden. Deze behandelingen worden in ziekenhuizen niet standaard aangeboden.

Dit jaar heeft de SBBvK in samenwerking met vijf interventieradiologen, wetenschappers en  Inspire2Live een nieuwe website ontwikkeld waar patiënten rechtstreeks consult kunnen vragen aan een arts: www.opererenzondersnijden.nl is een uniek initiatief.

Wat betreft deze website gaan we de organische vindbaarheid verbeteren door zowel SEO als linkbuilding op te pakken.

www.opererenzondersnijden.nl


Paper for Paperlogo paper for paper

Waar staat Paper for Paper voor?

Bij Paper for Paper staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het is een samenwerking tussen De Graaf Security en Tork. Paper for Paper is een duurzaam recycleproces waarbij je je eigen kantoorpapier terugkrijgt in de vorm van hygiënepapier. Met Paper for Paper zet je een grote stap in de richting van duurzaam ondernemen.

Waarom hebben we bij Tribal gekozen voor Paper for Paper?

In een organisatie als Tribal hebben we te maken met een heleboel kantoorpapier. Dus waarom zouden we dit kantoorpapier dan niet op een duurzame manier recyclen? Ons kantoorpapier wordt nu opgehaald en weer teruggebracht in de vorm van hygiënepapier. Ons papier krijgt dus als het ware een nieuw leven.

www.paperforpaper.nl