Tribal Partners

Partners


Adwords certified partnerGoogle AdWords Certified Partner

Tribal Internet Marketing voldoet aan de vereisten van Google voor het toekennen van de status AdWords Certified Partner. Deze accreditatie wordt enkel afgegeven aan bedrijven die hun professionaliteit hebben bewezen als aanbieder van Google AdWords advertentiecampagnes. Hieronder valt ondermeer het AdWords opleidingsprogramma en het slagen voor bijbehorend examen door meerdere specialisten binnen het bedrijf.

 


google-analitics-500x500Google Analytics Certified Partner

Tribal Internet Marketing is door Google als een van de eerste bureau’s in Nederland toegelaten tot het Google Analytics Certified Partner netwerk. Dit partnerschap is het bewijs dat Tribal uitgebreide kennis heeft van de implementatie en het gebruik van Google Analytics om zodoende maximaal rendement te kunnen behalen uit campagnes en websites van haar klanten.

 


Premier Google Partner badgeGoogle Premier Partner

Wereldwijd zijn er slechts 450 Google Premier Business Partners. Tribal voldoet aan alle criteria. Als Premier Partner geniet Tribal van extra voordelen. Eén daarvan is een intensievere samenwerking met Google, zowel Amsterdam als Mountainview.

 


marktplaats-500x500Admarkt Klantencentrum Certificering

Tribal Internet Marketing ontving als eerste Nederlandse bureau deze certificering van Marktplaats. Admarkt is het advertentiesysteem waarmee advertentiecampagnes op Marktplaats.nl worden gemanaged. Voorwaarden voor deze certificering zijn ondermeer dat er minimaal twee specialisten het Admarkt examen behaald hebben en dat er minimaal drie actieve accounts worden beheerd.

 


Thuiswinkel-business-partner-logo250pxBusiness partner Thuiswinkel.org

Tribal Internet Marketing is geregistreerd business partner van de branchevereniging Thuiswinkel.org. Business partners zijn bedrijven die door de leden van Thuiswinkel.org zijn geselecteerd als de belangrijkste dienstverleners en preferred suppliers voor bedrijven in de thuiswinkelbranche.

 


Beste PR in search 2016Dutch Search Award

Tribal heeft de allereerste award gewonnen voor Beste gebruik PR in search campagne. Deze award is uitgereikt tijdens de eerste editie van de Dutch Search Awards.

 

 


Tribal is VWO certified partnerCertified partner Visual Website Optimizer

Tribal Internet Marketing is een partner van Visual Website Optimizer.

 

 

 


Tribal is ADchieve Elite partner 150x150Elite partner van ADchieve

Met ADchieve is het mogelijk om Google AdWords en Google Shopping campagnes op geavanceerde manier te automatiseren. Tribal zet ADchieve succesvol in voor retail en travel klanten. De specialisten van Tribal zijn gecertificeerd, bekwaam, en nemen het werk volledig uit handen van onze klanten. Tribal heeft de hoogst haalbare certificering: Elite Partner.

 


Spotler partnerSpotler

Met het partnerschap van Spotler en Tribal kunnen wij elkaar aanvullen met e-mail marketing kennis. Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers met e-mail marketing en marketing automation.

 


Lead Forensics partnerLead Forensics

Tribal Internet Marketing is platinum partner van Lead Forensics. Lead Forensics is marktleider met haar leadgeneratie software. Lead forensics identificeert deze bezoekers door ze te koppelen aan een bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en branche. Daarnaast biedt Lead forensics inzicht in de customer journey door het klikgedrag en gebruikte zoekwoorden te koppelen aan de geïdentificeerde bezoeker.

 


JaagersJaagers

Jaagers is een belangrijke partner van Tribal voor het bouwen van professionele e-commerce platformen. Met 25 professionals ontwikkelt Jaagers e-commerce platformen voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Hierbij nemen zij het gehele design en development proces uit handen.

 


The Webcare CompanyThe Webcare Company

Met The Webcare Company als belangrijke partner is Tribal nu ook in staat om klanten te ondersteunen bij het opzetten en professionaliseren van de online klantenservice. The Webcare Company is gespecialiseerd in het contact tussen consumenten en bedrijven via social media. 24 uur per dag, 365 dagen per week biedt de organisatie ondersteuning aan zowel MKB-bedrijven als internationale corporate klanten.


De openbaarmakingskennisgeving