Het kennisevent

In één dag up to date op jouw vakgebied

Kennis Event

Performance Marketing Update 2017

PMU 2017 – het event voor online professionals

In één dag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en lead generation? Kom dan naar Performance Marketing Update 2017 op 7 december in de Brabanthallen in Den Bosch! Met ruim 20 sprekers en verschillende hands-on workshops zorgen wij dat je geïnformeerd én geïnspireerd naar huis gaat.

Het kennisevent voor online professionals

PMU is hét event voor online professionals die meer uit hun online business willen halen. Tijdens dit evenement informeren en inspireren we je met bekende sprekers zoals … Daarnaast organiseren we diverse workshops waarin je zelf direct aan de slag gaat. We praten je dus niet alleen bij over de nieuwste trends, maar dagen je ook uit om verder te denken. We sluiten de dag in een informele setting af met een netwerkborrel. De perfecte gelegenheid dus om je te laten inspireren en tegelijkertijd je netwerk uit te breiden.

Hoge waardering bezoekers

PMU 2017 is het vervolg op de succesvolle editie van vorig jaar. Ruim 300 deelnemers lieten zich inspireren door 27 sprekers, waaronder bekende gezichten zoals Guido Jansen, Joris Merks en Arturo Ronchi. Het resultaat mocht er zijn: een fantastisch evenement en een beoordeling van 8,2 van onze bezoekers. Een prestatie waar we trots op zijn.

Bestel direct je tickets voor PMU 2017

Dus ben jij erbij op 7 december op PMU 2017? Bestel dan direct je tickets op de PMU 2017 website of neem contact met ons op als je meer wilt weten. We vertellen je graag meer. Al klant? Neem dan contact op met je accountmanager voor onze speciale klantenactie.