Het kennisevent

In één dag up to date op jouw vakgebied

Kennis Event

Performance Marketing Update 2017

PMU 3e editie – Hét online marketing event

In één dag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en lead generation? Kom dan naar de derde editie van de Performance Marketing Update op 6 december 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch! Met ruim 20 sprekers en verschillende hands-on workshops zorgen wij dat je geïnformeerd én geïnspireerd naar huis gaat.

Het kennisevent voor online professionals

PMU is hét event voor online professionals die meer uit hun online business willen halen. Tijdens dit evenement informeren en inspireren we je met bekende en interessante sprekers. Daarnaast organiseren we diverse workshops waarin je zelf direct aan de slag gaat. We praten je dus niet alleen bij over de nieuwste trends, maar dagen je ook uit om verder te denken. We sluiten de dag in een informele setting af met een netwerkborrel. De perfecte gelegenheid dus om je te laten inspireren en tegelijkertijd je netwerk uit te breiden.

Hoge waardering bezoekers

We kijken alweer terug op twee geslaagde edities van de PMU. Afgelopen jaar lieten ruim 300 bezoekers zich inspireren door maar liefst 24 sprekers, waaronder bekende gezichten als Brechtje de Leij en Ben van der Burg.  Het resultaat mocht er zijn: een fantastisch evenement en een beoordeling van 8,2 van onze bezoekers. Een prestatie waar we trots op zijn. Ook dit jaar zijn we vastbesloten om de PMU tot een groot succes te maken. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang.

Bestel direct je tickets voor PMU 2017

Dus ben jij op 6 december 2017 ook aanwezig bij de derde editie van de PMU? Schrijf je dan alvast in voor de updates van de 3e editie van de PMU en hoor als eerste wanneer de kaartverkoop van start gaat. Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer. Al klant? Neem dan contact op met je accountmanager voor onze speciale klantenactie.