Martijn van den Bemd

Online Business Consultant

Ik ben Martijn van den Bemd en inmiddels ruim 8 jaar werkzaam bij Tribal Internet Marketing. Na mijn studie commerciële economie ben ik aan de slag gegaan bij Tribal Internet Marketing als SEA specialist. Na jaren voor grote (internationale) corporate klanten gewerkt te hebben heb ik bewust de overstap gemaakt naar het MKB waar je direct te maken hebt met de ondernemer zelf. Dit is erg inspirerend en uitdagend! Mijn doel is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te vertalen in de inzet van online adverteren (SEA). Alle online & offline marketingactiviteiten moeten op elkaar aansluiten en synergie teweeg brengen.

Als team manager kom ik dagelijks in aanraking met veel leuke en uitlopende internet marketing vraagstukken vanuit klanten en collega’s. Ik ben nauw betrokken bij het interne opleidingstraject en vanuit mijn specialisatie SEA dagdagelijks op strategisch vlak bezig met diverse advertentiecampagnes.

Regelmatig ga ik naar (internationale) events om te spreken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet marketing. Dit maakt het werk erg leuk en dynamisch.

Mijn ultieme tip:
Blijf binnen de groeimarkt van internet altijd kijken naar waarde-kosten. Hoeveel omzet moet er uit iedere geïnvesteerde marketingeuro komen? Er zijn diverse tools/analyses die hier uitstekend bij kunnen helpen. Blijf dit altijd strak monitoren, zoek naar nieuwe manieren om te adverteren en wees creatief!

Maak kennis met mijn collega's

Mijn kennis