Teun de Wit

SEO Consultant

Aangenaam! Mijn naam is Teun de Wit en ik ben SEO specialist in dienst van Tribal Internet Marketing. Tijdens mijn studie had ik het al snel in de gaten; online marketing is de toekomst!

Als SEO specialist houd ik mij dagelijks bezig om meer organische bezoekers naar websites te krijgen. Geen dag is hetzelfde in dit bruisende vakgebied. Iedere week voert Google aanpassingen door, waardoor websites beter of slechter vindbaar zijn op het web. Dit maakt SEO een voortdurend proces waarin niet verslapt mag worden. Ondernemers staan in dit digitale tijdperk voor de grote uitdaging om niet achterop te raken en juist creatief te zijn om bezoekers naar hun website te krijgen.

Het mooiste aan het vakgebied vind ik de samenwerking met de klanten. Zij hebben inzicht in hun klanten, en ik en mijn collega’s zorgen er voor dat deze klanten hun website kunnen vinden.

Mijn ultieme tip
Onderschat de kracht en waarde die Google heeft voor je bedrijf niet! Raak niet achterop, maar zorg dat je website een uithangbord is voor je bedrijf. Samen zullen wij dan zorgen dat het internetverkeer op je website belandt!

Maak kennis met mijn collega's

Mijn kennis