Werken bij Tribal

Ook werken bij RIFF? Lees hieronder hoe het bij ons op de werkvloer is en wat wij jou te bieden hebben.

Wij werken onder andere voor


Kennistijd

Kennis is onmisbaar binnen de online marketing branche. Niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor jouw ontwikkeling. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om jouw kennis op peil te houden.
  • Tijd voor kennis: we willen dat kennis een vast onderdeel van jouw werkweek is. Daarom krijg je elke week tijd om jouw kennis te ontwikkelen. Artikelen lezen, interne of externe kennisevents bezoeken en kennis delen met collega’s. Wij geven je de tijd en ruimte;
  • Coaching: afhankelijk van je level wordt je gecoacht of begeleid je zelf andere specialisten door middel van 1-op-1 coaching. Maar op welk niveau je ook zit, wij coachen je om jou nog beter te maken;
  • Kennissessies: elke twee weken organiseren onze topspecialisten intern kennissessies die jij kunt bijwonen. De ideale manier om je verder te verdiepen in je eigen vakgebied of juist je kennis te verbreden met ontwikkelingen binnen andere disciplines.
Zo geven wij jou de kans om jezelf tot een betere specialist te ontwikkelen. Aan jou om deze te pakken. Onze medewerkers aan het woord
Esther de Pooter
"RIFF betekent elke dag met veel plezier naar je werk gaan. Je mag hier werken met zeer uiteenlopende websites en diverse klanten, wat elke dag tot een leuke uitdaging maakt!" Pim Brans
"Bij RIFF krijg je vrijheid en tegelijk de ondersteuning om je eigen prestaties en die van je klant naar een hoger niveau te tillen."

Borrels & Uitjes

Pensioen

Je denkt zelf waarschijnlijk nog niet aan je pensioen. Daarom doen wij dat voor je en bieden we voor medewerkers van 21 jaar en ouder een aantrekkelijke pensioenregeling waar zowel wij als jij aan bijdragen. Zo kun je ook na je pensioen gewoon nog lekker de bloemetjes buiten zetten.

Leuke extra's

Afhankelijk van de functie profiteer je bij ons van leuke extra’s. Zo krijgt iedere specialist zijn eigen laptop en kan het zomaar zijn dat je een leaseauto krijgt. Meer hierover lees je in de vacatures.

  Wist je trouwens dat ook grote reisambities of een sabbatical jouw RIFF carrière zeker niet in de weg hoeven te staan? Zo bieden we je de kans om voor een periode van maximaal 3 maanden verlof op te nemen en die ene droomreis te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om parttime te werken en heb je recht op zorgverlof als de situatie daarom vraagt.

Video's

Een kijkje achter de schermen op de werkvloer en bij onze events en (Bourgondische) uitjes? Check dan hieronder onze video’s en neem een kijkje.

Succesverhalen

We kunnen je natuurlijk vertellen wat een geweldige werkplek RIFF is. Maar wie kan je dit beter vertellen dan onze eigen specialisten? Bekijk hieronder de ervaringen van enkele van onze eigen RIFF specialisten.

Paula Heesbeen In de zomer van 2011 was ik nog aan het afstuderen aan de NHTV toen ik bedacht dat het wel slim en vooral tof zou zijn om voor het eerst een serieuze bijbaan te zoeken. Al jaren was ik gek van alles rondom het internet en ik kwam een vacature tegen bij RIFFvoor SEA assistent. Tijdens de sollicitatie procedure bleek echter dat ik met mijn technische kennis veel beter kon starten als SEO assistent. Binnen no-time was ik aan de slag. Leren in de praktijk Ik leerde alles van mijn collega’s. In januari 2012 haalde ik mijn diploma en begon ik fulltime bij RIFF. En toen ging alles opeens in sneltreinvaart! Ik had inspirerende en toffe collega’s om me heen en door de diverse kennissessies en coaching groeide ik binnen enkele jaren uit tot senior SEO specialist. Ik vind het dan ook geweldig om bij RIFF te werken. Leuke collega’s, goede sfeer, veel vrijheid, enorm veel ontwikkelkansen en hele leuke klanten om je best voor te doen. Niet gek dus dat ik hier al meer dan 5 jaar zit! Van SEO specialist naar manager Begin 2015 kreeg ik de kans om als Head of SEO aan de slag te gaan. Ik werd manager van het SEO team en verantwoordelijk voor de kwaliteit, kennis & productiviteit van het SEO team. Hierin organiseerde ik de kennisstructuren en gaf ik leiding aan de SEO specialisten. In deze periode heb ik mijn SEO kennis aangevuld met een hoop zaken rondom HR. Eind 2016 reorganiseerde RIFF zich van productgerichte organisatie naar klantgerichte organisatie en werd besloten om de specialisten teams om te zetten naar klantenteams. Er kwam een team e-commerce en een team leadgeneratie. Voor mij een mooie kans om de stap te maken naar de functie van manager van team e-commerce. Zo geef ik nu leiding aan het e-commerce team met daarin specialisten uit de verschillende online disciplines en online business consultants. Een super uitdagende functie waar ik elke dag met veel plezier voor aan de slag ga. Volop doorgroeimogelijkheden RIFF heeft mij de kans gegeven om binnen een periode van 5,5 jaar van assistent naar manager door te groeien. Het is een fantastisch bedrijf waar alles mogelijk is voor diegene die zich daar voor inzetten. En daar ben ik trots op!