Online Marketing Training

Online marketing training

Wil je ook meer klanten en omzet? Dat kan met behulp van van online marketing! Maar hoe begin je daarmee? En als je al actief bent met online marketing, doe je het dan wel goed? Easy Express legt je dit haarfijn uit met als doel om jouw rendement te verhogen!

We willen je graag kennis laten maken met ons bedrijf en onze online marketing diensten. Onze jarenlange ervaring willen wij graag met je delen. Daarom geven diverse specialisten een combi-training over zijn of haar vakgebied. Waarom Online Marketing zo belangrijk is zul je tijdens deze training ervaren.

We nodigen je graag uit! Voor slechts € 75,- excl. BTW p.p. kun je één middag genieten van een volledig verzorgde online marketing training.

Inhoud trainingafbeelding 2 homepage express

Tijdens onze online marketing trainingen komen de volgende aspecten aan bod:

  • Zoekmachine Adverteren (SEA)
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Usability
  • Live scans van de websites van aanwezigen

Gedurende de training leer je over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van internet marketing. Specifiek staan we stil bij Google AdWords, de belangrijkste factoren om je website hoger in Google te krijgen en tips en trucs om de website gebruiksvriendelijker te maken. Dit allemaal met als doel meer klanten en omzet te realiseren met je bedrijf!

Het is een interactieve training in een klein groepje inclusief een hapje en een drankje in onze gezellige bar. De training zal ongeveer 3 uur van je tijd in beslag nemen. Wij garanderen je dat je met veel nuttige kennis en een lach naar buiten gaat.

Kies in het formulier een datum*

Ontvangst:         13.45h
Start training:    14.00h
Einde training:   17.00h

De training vindt plaats bij ons op kantoor in ’s-Hertogenbosch! Je kunt kiezen uit onderstaande data.

Hopelijk hebben wij je kunnen enthousiasmeren! Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de data en tijd van de training te bevestigen.


Ster

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bedrijfsnaam *

Voorkeursdatum *
Nieuwe data maken wij ze spoedig mogelijk bekend.

* (verplicht)


* Nieuwe data worden doorlopend bekendgemaakt

Zodra wij je inschrijving ontvangen hebben controleren we je aanvraag. Als alles in orde is ontvang je een bevestiging en de factuur. De factuur dient uiterlijk 5 werkdagen vóór aanvang van de training betaald te zijn.